TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, hafta sonunda  deplasmanda oynayacağı Kırklareli maçının hazırlıklarını sürdürüyor.Teknik Patron Serkan Afacan nezaretinde Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda yapılan antrenman ısınma  hareketleri ile başladı. Daha sonra  5’e 2 top çalışması yapan Kırmızı-Lacivertli futbolcular, son bölümde ise teknik-taktik çalıştılar.

 Geçtiğimiz hafta Amed karşısında aldıklarını  galibiyetin şehirde olumlu  yankı yaptığın belirten takım kaptanı Sinan Ören, çıkışlarını sürdürmek için  Kırklareli maçından  puanla  dönmek istediklerini belirtti.

Rakibin geçen hafta aldığı farklı yenilginin kimseyi yanılmaması gerektiğini anlatan Sinan Ören, zor bir maça çıkacaklarını ifade ederek sözlerine şöyle devam etti;”  Amed maçını kazandığımız için mutluyuz. Golün son saniyede gelmesi bizi çok sevindirdi. Ben daha önce söyledim, yine söylüyorum. Çok iyi bir ekibe sahibiz. Genç arkadaşlarımıza ağabeylik yapmak istiyoruz. Bize hiçbir zaman saygıda kusur etmiyorlar. Uyum içinde çalışıyoruz. Bundan sonra daha iyi olacağına inanıyoruz. Amed maçı  sonrası şehirdeki  insanların bizi motive etmesi çok hoşumuza gitti. Antrenman aralarında boş vakitlerimizde işlerimizi halletmek için çarşıya iniyoruz. İnsanlar Caddede çok olumlu motive edici tepkiler  veriyorlar. Bize destek ve moral oluyorlar. Bunları duymak güzel. Takımı beğendiklerini belirtiyorlar. Zamanla daha iyi olacağız.”

KIRKLARELİ MAÇ ZOR EÇECEK

Hafta sonunda oynayacakları Kırklareli maçının çok zor geçeceğini elirten tecrübeli kaleci Sinan, sözlerine şöyle devam etti,” Amed maçı galibiyet sevincini yaşadık. Arkadaşlarımızın bir kez daha ayağına sağlık diyorum. Bizi destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Ama bu maç artık geride kaldı. Önümüzde çok zor bir maç daha var. Kırklareli’nin ilk iki maçında aldığı sonuçlar kimseyi yanıltmasın. Zor bir maç olacak. Onlarda kazanıp moral bulmak için oynayacaklar. Biz o zorlu maçtan da puan yada puanlarla dönmek istiyoruz. Arkadaşlarımıza güveniyoruz. İnşallah  daha iyi olacağız.” Dedi

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi