Zonguldak Birinci Amatör Küme B grubunda sezonun ilk yarısı hafta sonunda  oynanan müsabakalarla tamamlandı.Bir önceki sene Play-Off’ oynayan Tersanespor, aynı başarılı bu senede  göstermek için  mücadele ediyor. Tecrübeli antrenör Ayhan Hotan nezaretinde  genç ve mütevazı bir ekip kuran Tersanespor, 2021-2022 sezonunu ilk yarısını  averajla da olsu lider tamamladı.
B grubunda  arkalarında Belediye desteği  olan belde takımları Elvan Pazarcı ve  Karamanspor ile  kıyasına bir mücadele gider Mavi-Beyazlı ekip mütevazi kadrosu ile  güçlü rakiplerine kafa tutuyor.
Bir sent takımı olmasına  rağmen Kulübün ismini yaşatan Başkan Serkan Göktaş ve yönetim kurulu üyeleri tek amaçlarının gençler spor yaptırmak ve  kötü alışkanlıklardan  uzak tutmak olduğunu belirtiyorlar.
Ligin ilk yarısında oynadığı 6 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik alan Tersanespor 14 puanla Elvan Pazarcık’ın önünde averajla  lider tamamladı. Rakip kalelere 19 gol gönderen Tersanespor, kalesinde 7 gol gördü ve  geçtiğimiz hafta oturduğu liderlik koltuğundaki yerini bu haftada korudu.  Ligin ilk yarısında yenilgisi olmayan Tersanespor, ikinci yarıda da  aynı başarıyı göstererek Play-Off heyecanı yaşamak istiyor.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi