Kımızı-Lacivertli camiada  alınan 4-0’lık yenilginin yankıları sürüyor.

Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, 31’inci hafta mücadelesinde deplasmanda Tarsus İdman Yurdu’na 4-0 yenilerek taraftarlarını üzüntüye boğdu.
Ligde  düşme veya çıkma gibi hiçbir iddiası olmayan Kımızı-Lacivertli futbolcuların aldığı bu ağır yenilgi  camiada ağır bir hezimet olarak yorumlardı. 

 Sinan, Okan Duran,  Mert, Hüseyin, Okan Eken gibi as oyuncularından yoksun sahaya çıkan Zonguldak Kömürspor’da Teknik Patron Cahit Terzi’nin  şans verdiği genç oyuncuların beklenen performansın altında kalınca farklı yenilgi kaçınılmaz oldu.
 Gençlerden ağırlıklı bir kadro ile çıktığı  son iki deplasman maçında 7 gol yiyen Kömürspor’lu futbolcuların  dana 3 maç olmasına rağmen ligi kafalarında bitirdikleri gözlendi.

Her ne kadar iddiası olmasa da böyle  ağır yenilgilerin camiaya yakışmadığını belirten taraftarlar,ligin son maçında kadar formanın hakkının verilmesini istiyorlar.
BÖYLE ŞANS BİR DAHA GELMEZ
 Sezonun tamamlanmasına 4 hafta kala ligde kalmayı garantileyen Zonguldak Kömürspor’da  teknik patron Cahit Terzi, seneye oyuncu hazırlamak için  her maçta en az 3-4  genç oyuncuya şan  veriyor.
Genç oyuncuların bu şansı iyi değerlendirip  ‘ Bu takımda bende oynarım’ izlemini  vermeleri için  kendilerini göstermeleri gerekiyor. Ancak özellikle deplasman maçlarında hiçbir direnç gösteremeyen Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular, puan alınacak gözü ile bakılan Kahramanmaraş deplasmanından 3-0, Tarsus İdman Yurdum  deplasmanından da 4-0 yenilgi ile  dönmeleri  üzdü.
BU SKORLARA ALIŞIK DEĞİLİZ

Zonguldak Kömürspor’lu futbolcuların kısıtlı imkanlarla mücadele ettiklerini bildiklerini belirten taraftarlar,” Ligde hiçbir iddiamız kalmadı. Futbolcularımız ligde kalmayı  garantilediler. Kalan maçlara prestij için çıkacaklar. Ancak yinede  mücadeleyi bırakmamalıdırlar. Son maça kadar en iyi şekilde bu şehri temsil etmelidirler.” şeklinde konuşarak  duygularını dile getirdiler.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi