TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor’a maddi gelir sağlamak için bastırılan  şehit madenci formalarının satışına devam  ediliyor.
Zonguldak Kömürspor A.Ş. Başkanı  Hakan Hürfikir  ile Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil’i ziyaret ederek  üzerine isminin yazılı 67 numaralı şehit madenci forması hediye etti ve destek istedi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette   duygularını diye getiren Hakan Yeşil, yönetim kurulu üyeleri ile görüştükten sonra  verecekleri desteği açıklayacaklarını ifade ederek şunları söyledi,” Zonguldaksporumuzun, şehit madencilerinin isminin yazılı olduğu formayı bize takdime geldiler. Çok güzel düşünmüşler. Bildiğim kadarıyla son maçlarına da bu forma ile çıktılar. Zonguldak madenlerle özdeşleşmiş bir şehir. Zonguldaksporumuzun, Zonguldak’ta ki ve madenlerde ki önemi, bağı çok kuvvetli. Bizde eskiden olduğu gibi Zonguldakspor’a destek çıkmaya çalışıyoruz ve elimizden ne geliyorsa yapıyoruz.  Zonguldakspor, Zonguldak’ı temsilen Türkiye liglerinde farklı noktalarda boy gösteren bir ekibimiz. Her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.”
ZONGULDAK KÖMÜRSPOR MADENCİYİ TEMSİL EDİYOR
Genel Maden İşçileri Sendikası  Genel Başkanı Hakan Yeşil ve tüm maden işçilerine teşekkür eden Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk ise şu duygulara  yer verdi, “ GMİS, Zonguldak’ta merkezde olan tek sendika. Zonguldak’ın gözbebeği. Maden işçileri bizim gözbebeğimiz. Bu takım aynı zamanda madenciyi  temsil ediyor.Biz Belediye Başkanlarını, siyasi il Başkanlarını ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretler kapsamında Hakan Yeşil başkanımızı da ziyaret ettik. Türk Metal Sendikası’na yapılan projeyi kendilerine anlattık. Bu sayede kendilerine de yük olmayacağını belirttik. Gönüllülük esasına dayanan bir forma projesi olduğunu anlattık. Başkanım da ‘Biz bu proje üzerinde çalışıyoruz. Gerekeni yapacağım.’ dedi. Bizde sendikamızın talebi doğrultusunda formaları teslim edeceğiz. Kendilerine teşekkür ediyoruz.”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi