Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Kırmızı Grupta  mücadele eden Zonguldak Kömürspor, sezonu 11’inci sırada tamamladı.
Kısıtlı imkanlarla mücadele ettiği ligi orta sıralarda  bitiren Zonguldak Kömürspor yönetimini 1 Eylül’de başlayacak yeni sezon öncesinde yoğun bir  gündem bekliyor. Öncelikle olağanüstü genel kurul yapmayı planladığı öğrenilen Zonguldak Kömürspor kulübünün yeni yönetim oluşturmak için çalışmalara en kısa zamanda başlayacağı belirtildi.
Teknik Patron Cahit Terzi’in devam etmeyeceğini açıklamasının ardından  ilk iş bir hoca ile görüşülecek.
Terzi ile bir kez daha  bir araya gelip durum değerlendirmesi yapması beklenen Kömürspor yönetimi,  görüşmeden çıkacak sonuca göre  hoca  işini halletmeme çalışacak. Hoca sorunu çözüldükten sonra hızlı bir şekilde  transfer çalışmalarına  başlanacak. Kalacak ve gidecek olan futbolcular belirlenecek.İç transferde sözleşmesi biten veya takımdan ayrılmayı düşünen Sinan Ören, Mert Caymaz, Kamil İçer, Hüseyin Yılmaz, Berkan Akdeniz,Turan Yılmaz, Emre Kara gibi futbolcular ile yeniden anlaşma zemini  aranacak. Ayrıca 1 yıl daha sözleşmesi olup ta ayrılmayı düşünen futbolcuların bazıları ile yeniden görüşme yapılabileceği  öğrenildi. Teknik heyet sorununu hallettikten sonra  transfer çalışmalarına başlaması  beklenen Zonguldak Kömürspor yönetiminin tüm bu işlerde sıkıntı yaşamaması için maddi kaynak bulmak içinde yoğun bir çaba harcayacağı belirtildi.
Zonguldak Kömürspor yönetiminin tum bu işleri halletmek için Ramazan Bayramı sonrası  düğmeye basacağı, bu aradaki zamanda işe  görüşmeler  yapılacağı öğrenildi.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi