Zonguldak Kömürspor Teknik Patronu Cahit Terzi,  lig bitmiş havasına bürünen oyuncularını uyararak ‘ Sezon daha bitmedi. Hala tehlikeli bölgedeyiz.  Ortada 7 maç 21 puan var. Onun için aynı ciddiyetle kalan maçlarımıza çıkmalıyız” diye konuştu.

Türkiye  Futbol Federasyonu İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, hafta sonunda  kendi sahasında konuk edeceği Fethiyespor maçı  hazırlıklarına  başladı.

Teknik Patron Cahit Terzi, nezaretinde  Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda stadyumun da  yapılan antrenman  yaklaşık  bir-buçuk saat sürdü.

KÖTÜ OYNADIK

Güçlü rakiplerle oynadıkları son iki maçtan puansız ayrıldıkları belirten Terzi, geçtiğimiz hafta karşılaştıkları Tuzla maçında iyi bir performans sergileyemediklerini belirterek şöyle konuştu;” son haftaların en kötü oyununu sergiledik 

Kötü futbolumuz skora yansıdı. Çocukları sahada tanıyamadık. Çocuklar sanki lig bitmiş, sezon sona ermiş havasındaydı. Bu yönden bizi üzdüler. Ama artık önümüze bakacağız. Biz daha önce ilk 5’in içerisindeki takımlarla çok iyi mücadele ettik. Ama ilk defa Tuzlaspor maçında böyle oynadık. Çocukları da bu konuda ikaz ettik.” 

KAZANMAK ZORUNDAYIZ

Hafta sonunda karşılaşacakları  Fethiyespor maçını kesinlikle kazanmak zorunda olduklarını belirten terzi, sözlerine şöyle devam etti.” Önümüzde Fethiyespor müsabakası var. Fethiyespor maçı ile ligde nefes almak istiyoruz. Çalışmalarımıza bugün itibari ile başladık. Çocuklarda inşallah ikazları dinlerler ve saha, seyircisi avantajını kullanarak, Fethiyespor müsabakasından 3 puanla ayrılırlar.” dedi.

2 EKSİK VAR

Kırmızı kart cezalısı olan Okan Eken ve  sakat olan Mustafa Öztürk  dışında eksik futbolcularının bulunmadığını belirten Terzi, sözlerini şöyle  dile getirdi. “Takımda sadece Okan Eken cezalı. Mustafa Öztürk’ün de sakatlığı bulunuyor. Okan Duran izinli. Dün babası ameliyat oldu. Dün idmana çıktı. Semih takıma katıldı. MR’da ciddi bir sakatlığı çıkmadı. Bu hafta bize desteği olacak.” ifadelerine yer verdi.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi