Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli kalecisi  Sinan Ören, Tuzlaspor maçında sakatlanarak maçın başında  oyunu terk etmek zorunda kalmıştı. Son üç  müsabakada forma giyemeyen kaleci Sinan Ören, Ankara’da yaptırdığı tedavisinin ardından şehre dönerek  takımdan ayrı olarak düz koşu yapmaya başladı. Sinan’ın Kahramanmaraş maçı sonrası önümüzdeki hafta deplasmanda oynanacak Sivas Belediyespor maçında takımdaki yerini alabileceği ifade edildi.
Tedavisinin sürdüğünü ve iki hafta sonra  sahalara dönebileceğini belirten Sinan Ören, sakatlığı hakkında şu bilgileri verdi,”Menemen  maçının son 20 dakikasında  adalemde bir kasılma  ve ağrı hissetmiştim. Takımı yalnız bırakmamak adına oyundan çıkmamıştım.Bu kadar başıma iş açacağını bilseydim  oyundan çıkardım. Peşine Tuzlaspor ile oynadığımız maçın başlarında  yine aynı sıkıntıyı yaşadım. Bir süre  devam ettim ve kendimi denedim. Ama   şiddetle ağrı hissettiğimden  çıkmak zorunda kaldım.  Tedavim devam ediyor. Ankara’ya tedaviye gittim. Kasığımda ikinci derece yırtık tespit edildi. Futbolcular açısından ciddi bir sakatlık ama kaleciler açısından  biraz daha tedavisi kolay bir  sakatlık. Bu hafta Kahramanmaraş ile oynayacağımız maçta da büyük bir ihtimalle  takımdaki yerimi alamayacağım.  Bir sonraki  Sivas Belediye maçında  oynamaya hazır hale gelebilirim. Süreç bu şekilde  devam ediyor.

 

SERİ YAKALAMALIZ

Takımın son durumu hakkında da konuşan Sinan Ören, henüz hiçbir şeyi  kaybetmediklerini, iki- üç maçlık bir galibiyet serisi yakalamaları durumunda yeniden  Play-Off yarışına ortak olabileceklerini belirten tecrübeli eldiven Sinan, sözlerini şöyle tamamladı, “Son 4 hafta galibiyet alamıyoruz. Fethiye maçını da izledim.  Takım üstünde bir kısmetsizlikler var.  Hakemler hakkında pek konuşmak istemiyoruz ama  Tuzla ve  Fethiye maçlarındaki bariz hataları bize puan kaybettirdi. Tuzla maçında olmayan penaltıyı verdi.  Fethiye maçında ise  8’inci dakikada Emre Kara’ya yapılan hareket direk kırmızı kart. Çünkü rakip   Emre’nin yüzüne  tekme vuruyor. Hakem  kırmızı kartı verse rakip  80 dakika 10 kişi oynamak durumunda kalacak. O zamanda çok şey değişebilirdi. Her hafta hakemlerden yakına yakına bıktık. İnşallah bundan sonraki maçlarda  böyle bariz hatalar yapmazlar. Bu hatalardan dolayı  puan kayıpları yaşıyoruz. Ama buna rağmen ilk 5 içinde olabilirdik. Tokat, Tuzla, Fethiye maçlarını kazanabilirdik. Bu maçları kazansaydık çok farklı olurdu.  Önümüzde Kahramanmaraş maçı var. Bu maçı kazarak yeni bir sayfa açmak istiyoruz.  Ben hala şansımız olduğunu düşünüyorum. Birkaç maç seri galibiyet alırsak  yukarıları  yakalarız diye düşünüyorum. Pazar günü oynayacağımız maçta taraftarlarımızdan destek bekliyoruz”
HABER: ERCAN AYGÜN

 

Editör: Haber Merkezi