27 Haziran ve 28 Haziran  2020 tarihlerinde yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları  Sınavına  girecek ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu bölümünü seçecek olan  öğrenciler artık son hazırlıklarını yapıyorlar.

Korona Virüs ile mücadele kapsamında kapatılan tesislerden bir süredir  faydalanamayan sporcular, normalleşme sürecinde  yeniden  açılan  spor tesislerine gelerek son hazırlıklarını yapıyorlar.

Karaelmas  Akademi  BEYSO hazırlık  dönemi çalışmalarına katılan  öğrenciler sosyal mesafe kurallarına  uyarak sabah ve akşam olmak üzere  2 grup halinde antrenman  yapıyorlar.

Çalışmalar hakkında bilgi veren antrenör Antrenör  Haydar  Ergin, öğrencileri  Beden Eğitimi ve Yüksek  Okulu, Beden Eğitimi Öğretmenliğine  hazırladıklarını belirterek şöyle konuştu” Karaelmas Akademi BESYO İçin hazırlık dönemine başladı ve gerekli sosyal mesafe tedbirler çerçevesinde antrenmanlarına devam ediyoruz. Öğrencilerimiz Üniversite sınavı sonrası Beden Eğitimi öğretmeni olarak spor akademilerine hazırlık süreci içinde olacaklar. Amacımız sportif geçmiş kariyerlerini Akademik olarak birleştirmek amacımız geleceğimiz onlarla daha sağlıklı ve spor camiasına katkı sağlayan gençlik yetiştirmek” dedi

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi