Futbol Taban birlikleri Bayramlaşma programı geleneğini bozmadı.

Spor camiasına Bayramın üçüncü günü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ev sahipliği yaptı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü binasında düzenlenen programda  Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kemal Demir ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Başkanı Ahmet Birdal ve yönetim kurulu üyeleri, Hakem ve Gözlemciler Derneği Başkanı Ümit Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, İl Hakem kurulu üyeleri ve spor camiası katıldı. Yüksel konuklarına çeşitli ikramlarda bulundu,spor üzerine hoş sohbetler edildi.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Spor Camiasına ve sahipliği yapmaktan mutlu olduğunu belirten  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, yaptığı açıklamada şu duygulara yer verdi,” Her yıl dini Bayramlarda  geleneksel hale getirdiğimiz programda  spor camiasını bir araya getirdik. Bu Kurban Bayramında ev sahipliği yapmak bize nasip oldu. Spor camiası bir araya gelip el ele verdiği zaman birçok işin üstesinden geliyor. Burada gerçekten bir aile ortamı var.Biz büyük bir aileyiz. Bu büyük aile ile spor kamuyu adına çok güzel işler yapmaktayız. İnşallah bu birlikteliğimiz devam eder. Bu  vesile ile  tüm spor camiasının ve Zonguldak halkının kurban bayramını kutluyorum”

DAHA İYİ YERLERE GELECEĞİZ
ASKF Başkanı Kemal Demir, Bayramların birlik-beraberlik duygularını arttırdığını belirterek şöyle konuştu” Ülke olarak birlik-beraberliği en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde Türkiye’nin ilk vilayeti olan Zonguldak’ta bu beraberliğin sağlanması  çok güzel. Birlikte amatör sporu daha iyi yerlere getirmek için çalışacağız. Ben bu vesile ile bir kez daha tüm spor camiasının  Kurban Bayramını kutluyorum. İl Müdürümüz Hakan Yüksel’e bize ev sahipliği yaptığı için teşekkür ediyoruz”

TÜFAD Şube Başkanı Ahmet Birdal, Hakemler Derneği Başkanı Ümit Kaya ve ilk Hakem kurulu üyesi  Mehmet Subaşı yaptıkları konuşmada tüm spor camiasının Bayramını kutladılar.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi