Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu yanına yapılan ve inşaatı yaklaşık 2 yıl süren Sporcu fabrikası  tamamlandı. Ankara’dan Spor Bakanlığından gelen ekipler tesisleri teslim  almak üzere inceleme yaptılar.

Tesislerin Spor Bakanlığına tesliminin ardından  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve  Gençlik Merkezi Müdürlüğü yeni binaya taşınacak.

Sporcu fabrikasındaki antrenman salonları faaliyete geçirilerek  çalışmalar yeni salında yapılmaya başlanacak.

ZONGULDAK’A HAYIRLI OLSUN

Konu hakkında bilgi veren  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel, yeni tesislere kısa zaman içinde taşınacaklarını belirterek şunları söyledi,” Yeni tesislerimizin hizmete girmesi için mutlu sona ulaşmak üzereyiz. Tesislerimizin hizmete girmesi ile birlikte gençlerimiz daha güzel salonlarda  antrenman yapma fırsatı bulacaklar. Bakanlıktan gelen yetkililerle inceleme yapıldı. Geçici kabulü yapılarak bir hafta içerisinde tesislerimize taşınacağız. Yeni tesislerimizin içinde  6 adet  büyük bireysel antrenman salonumuz var. Basketbol ve Voleybol oynayabileceğimiz ve resmi müsabakaları yapabileceğimiz  nizami bir spor salonumuz var. Okçuluk. Masa Tenisi, eskrim, halk oyunları ekiplerinin kullanacakları salonlar var.  Dolayısı ile  bu tesislerimiz hizmete girdiği an salon sporları ve  ferdi sporları yapan sporcularımız antrenman sıkıntısı çekmeyecekler. Çok daha iyi şartlarda  antrenman yapılması için gençlerimize  imkan sunacağız. Ben yeni tesislerimizin  Zonguldak’a hayırlı olması temennisinde bulunuyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi