Karaelmas Kemal Köksal stadyumunda yamaç paraşütü yaptı.

Zonguldak’ta  yeni yeni yapılmaya başlanan  yamaç paraşütü her geçen gün yayılıyor.

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde  spor uzmanı olarak görev yapan  Esengül Gökdemir , Karaelmas Kemal Köksal stadyumunda  antrenman yaparak  yamaç paraşütünü  tanıtmaya çalışıyor.

Gökdemir’in stadyumda paraşütü ile havalanması  renkli görüntüler oluşturdu. Spor yapmaya gelen, vatandaşlar stadyumda ilk kez böyle bir manzara ile karşılaşınca ilgi ile izlediler.

HEYECANLI VE EĞLANCELİ BİR SPOR

Eski Milli sporcu olan Gökdemir, herkesi yamaç paraşütü  yapmaya davet ederek  şunları söyledi, “ Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde  spor uzmanı olarak görev yapıyorum. Yamaç  paraşütü yapıyorum. Herkese de tavsiye ediyorum. İnanılmaz eğlenceli  bir spor. Severek yapıyorum. Herkese tavsiye ediyorum. Bu spor Kilimli’de yapılıyor. Ama Merkez’de pek yapılmıyor. Yavaş yavaş yayacağız. Ufak ufak çalışmalarımıza başladık. Yakında daha fazla katılımla bu sporu merkezde de yapabiliriz. Gençlere tavsiyen ne olursa olsun kesinlikle bir spor branşı ile uğraşsınlar. Spor herkesin hayatında olmalı. Ben bir çok spor branşı ile uğraştım.  Atletizm yaptım. Yüksel atlama ve 100 metre engel branşlarında yarıştım. Yüzme, boks, basketbol  gibi sporlarla uğraştım. Milli sporcuyum.Yamaç paraşütü  bir gün tatilde  denk geldi ve bir kez denedim. Şu an bırakamıyorum. Çok güzel bir duygu. Bir kere her kez denemeli. Korkunun üstüne gidilmeli. Bir kez deneyen pişmen olmayacak ve devamlı yapmak isteyecek. Bu bir renk şöleni. Şu anda  tek olabilirim ama ilerleyen zamanlarda  sayımız çoğalacak. Bize  her türlü desteği vermen Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Hakan Yüksel’e teşekkür ediyorum. Enemek isteyen herkesi bekliyorum” 

HABER: ERCAN AYGÜN


Editör: Haber Merkezi