Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu  yaklaşık  bir-buçuk ay  süren çalışma sonrası  güzel bir görünüm kazandı.

Liglere korona virüs nedeni ile ara verilmesi üzerine  tüm spor müsabakaları ertelenmişti.

Bu arayı iyi değerlendiren Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonrası stadyum  sorunsuz hale getirildi.

Zemini  mükemmel bir görüntü kazanan Karaelmas Kemal Köksal stadyumunda son olarak  sulama fıskiyeleri   onarıldı. Ankara’dan gelen ekipler  saha etrafındaki  tüm sulama sistemini elden geçirdi.

SULAMA SİSTEMİ YENİLENDİ

Çalışmaları yerinden takip eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, yaklaşık bir buçuk ay süren çalışmalar sonrasında zeminin maç oynamaya hazır hale geldiğini belirterek şunları söyleri” Yaklaşık  bir buçuk aydır arkadaşlarımız yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Sahanın zeminini en iyi hale getirmek için uğraşıyoruz. Zemin güzel bir görünüm kazandı. Rahatlıkla  maç oynanabilir hale geldi. Zemin bakımından sonra sulama sistemi ile ilgili bir sıkıntımız vardı.  Ankara’dan uzman ekipleri davet ettik. Geldiler sıkıntıları giderdiler. Sahamızda bir program kalmadı. 

Sahamız hazır halde  müsabakaların başlayacağı tarihi bekliyor. Ben buradan bir kez daha yoğun gayret gösteren  ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi