Sporseverler İhalenin bir an önce yapılmasını ve yenileme çalışmalarının başlamasını bekliyor.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan gelen  yetkililer yaptıkları  inceleme sonrasında Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunun zeminine olumsuz rapor verilmişti.

İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, bu sezon için kalan iç saha maçlarını Devrek ilçe stadyumunda oynamak durumunda kalmıştı.

Bu gelişme üzerine  Karaelmas Kemal Köksal  Stadyumu’nun zeminin yenilenmesi gündemi gelmişti.

Gençlik  Hizmetleri ve Spor İl  yetkilileri  zemininin  yenilemek için  ihale  hazırlıkları yaptığı, İhale’nin   gerçekleşmesi için Spor Bakanlığından onay beklendiği öğrenildi.

Sporseverler ise  zeminin yenilenmesi için bir an önce ihalenin yapılması gerektiğini belirterek “ Kömürspor kalan maçlarını artık bu sahada oynamıyor. Stadyumun yeni sezona yetişmesi için bir an önce  ihalenin yapılması ve  çalışmaların başlaması  gerekiyor.  Zemin yeniden yapılmayacaksa  bakım çalışmalarına başlanmadır. Mart ayının ortasına geldik.  Zaman hızla geçiyor. Eğer çalışmalar bir an önce başlamazsa bu saha önümüzdeki  sezona  yetişmez. Zonguldak Kömürspor   2020-2021 sezonunda   yine saha sıkıntısı çeker.” şeklinde konuşarak  düşüncelerini dile getirdiler.

HABER: ERCAN AYGÜN
 

Editör: Haber Merkezi