Türkiye Hokey Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Hokey Bayanlar Süper Lig 1. Kademe maçları 2-6 Kasım tarihleri arasında Alanya’da yapılacak. 10 takımın katılacağı süper lig maçlarında Zonguldak’ı Gençlik Merkezi Gençlik ve Spor  Kulübü takımı temsil edecek. 

Pandemi  dolayısı ile Mart ayından bu yana müsabaka yapamadıklarını belirten Zonguldak   Hokey takımı antrenörü Köksal Kasım, ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerini belirterek şunları söyledi”,Pandemi dolayısı ile  Mart ayında bu yana spor müsabakaları yapılmıyordu. Normalleşme sürecinde futbol başta bazı branşlarda yeni yeni  başladı.

Kadınlar Süper Lig 1. Kamede maçları 2-6 Kasım tarihleri arasında  Alanya’da yapılacak.

10 takımın katılacağı müsabakalarda Zonguldak Gençlik Merkezi  Gençlik ve Spor Kulübü olarak  katılacağız. Hazırlıklarımıza pandemi kurallarına uyarak aldığımız tedbirler  dahilinde devam ediyoruz. Takımımıza bazı takviyelerimizde oldu. Alt yapıdan yetiştirdiğimiz genç oyuncuları takıma monte ettik. İyi bir kadromuz var. Amacımız   Zonguldak’ı en iyi şekilde temsil edip ligi ilk 5 arasında bitirmek olacaktır.

Editör: Haber Merkezi