Zonguldak Kömürspor  AŞ Başkanı Hakan Hürfikin, Genel Menajer  Ulaş Meyan, Teknik Patron Mustafa Dalcı ile bir araya gelerek  gidişatla ilgili  tablo  ortaya koydu ve durum değerlendirmesi  yapıtılar.

TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, deplasmanda oynadığı Trabzon Hekimoğlu ile oynadığı maçı 3-0 kaybederek  haftası  puansız kapattı.

KARNE İÇ AÇISI DEĞİL

 Kupa maçı dahil sezon başından bu yana  9  resmi maçta  çıkan Zonguldak Kömürspor,  3 beraberlik, 1  galibiyet 6 yenilgi alarak  hayal kırıklığı yaşattı.

Kırmızı-Lacivertli ekibin aldığı  kötüm sonuçlar taraftarı üzüyor.

İSTİŞARE YAPTIK

Zonguldak Kömürspor AŞ Başkanı  Hakan Hürfikir, Genel Menajer Ulaş Meyan ve  Teknik  Patron  Mustafa Dalcı bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptılar. Teknik Patron  Mustafa Dalcı ile sürekli  bilgi alışverişinde bulunduklarını belirten  Hürfikir, gidişat  hakkında istişare yaptıklarını söyledi. Cumartesi günü oynayacakları Şanlıurfa maçına büyük önem verdiklerini belirten Hürfikir, bu maçı alarak kötü gidişe dur diyeceklerine inandıklarını belirtti.

 URFA HAZIRLIĞI BALIYOR

Alt sıralardan kurtulmak adına şiddetle puana ihtiyacı olan  Kırmızı-Lacivertli ekip, Cumartesi günü oynayacağı Şanlıurfa maçını kazanarak kötü  gidişine dur demek istiyor.

Çarşamba günü oynanan Hekimoğlu  maçı sonrası  1 gün izin verilen futbolcular, Şanlıurfa maçı hazırlıklarına  bu günden itibaren başlayacaklar.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi