Zonguldak Kömürspor’un Teknik Patron Cahit Terzi, gençleri kazanma adına kurdukları  kadro ile çıktıkları maçlarda farklı yenilgiler alındığını, bu yenilgilere  taraftarların ve yerel basının tahammülü olmadığını belirtti.

Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, hafta sonunda kendi sahasında oynayacağı Kırklareli maçı hazırlıklarına devam ediliyor. Teknik Patron Cahit Terzi  nezaretinde Karaelmas Kemal Köksal  nezaretinde  yapılan antrenman yaklaşık  bir-buçuk saat sürdü. Takımın son durumu hakkında bilgi veren Teknik Patron Cahit Terzi, bazı oyunculara sezon sonuna kadar izin verdiklerini, kalan maçlara ellerindeki mevcut  kadro ile çıkacaklarını belirtti. Kendi sahasında peş peşe oynayacağı 2 maçı kazanarak taraftarlarını mutlu etmek istediklerini belirten Terzi, şunları söyledi;” İçeride oynayacağımız 2 maç var. İkisini kazanarak 6 puan almak ve ligi güzel bir yerde bitirmek istiyoruz. Zonguldak Kömürspor’a yakışmayan 2 deplasman yaşadık. Maraş ve Tarsus deplasmanları bunlar. Gençleri kazanmak için onlarla sahaya çıktık. Tabi genç oyuncularımız biraz tecrübesizler ve karşı takımın oyuncuları da tecrübeli. Bizim şans verdiğimiz oyuncular Bölgesel Amatör Lig’de bile oynamamış oyuncular. Bunları kazanmaya çalışıyoruz. Ama  tecrübesiz oldukları için farklı yenilgiler ortaya çıkıyor.  Biz bu saten sonra skor değil de birkaç oyuncu kazanma derdindeyiz. Bu sonuçlar  benim için fazla önemli değil ama taraftarın ve basının değerlendirmeleri çok daha farklı. Tahammül edemiyorlar. Bizde içeride oynayacağımız son 2 maçı almak için elimizdeki kadroyu en iyi şekilde kullanıp sahaya çıkmak istiyoruz. 

GENÇLERİ KAZANMAYA ÇALIŞIYORUZ

Şans verdikleri  gençler arasında yetenekli futbolcuların olduğunu belirten Terzi,'' Gruptaki tüm takımlar maçlarına tam kadro çıkıyor. Ama bizden ayrılan oyuncular oldu. Genç oyuncuları kazanma adına onlara şans veriyor. Grubumuzdaki hiçbir takım genç oyuncu oynatamıyor. Onlar skora bakıyor, biz ise 1-2 tane genç oyuncuyu  kazanma peşindeyiz. Çoğu maçımızda 18’e dahi giremeyen oyuncuların bazılarını  son haftalarda 11’de oynatıyoruz.Bunların arasında yakaladığımız birkaç tane futbolcu var. Bu da Zonguldak Kömürspor için çok büyük bir kazanç. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız''diye konuştu. 

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi