TFF İkinci Lig Kırmızı Grup'da mücadele eden Zonguldak Kömürspor, deplasmanda oynadığı maçta Bandırmaspor ile 2-2 berabere kalarak haftayı bir puanla  kapattı. 2-0 geriye düştüğü maçı bırakmayan Kırmızı-Lacivertli futbolcular, buldukları gollerle 1 puanı kurtarmasını bilgiler.

Takım ruhunu sahaya yansıtarak  puanla dönmeyi başardıklarını belirten Kulüp Başkanı Süleyman Caner, yaptığı açıklamada şunları söyledi,” Takımımız Bandırmaspor maçına iyi bir şekilde hazırlanmıştı.Maça iyi başlamıştık. Yalnız  ne kadar iyi oynasak da rakip gol atıyor ve 1-0 yenik duruma düşüyorsun. İkinci yarı da toparlanma adına hareket ederken yapılan bir top kaybı sonrası kalemizde  gol gördük. Son bölümde toparlanarak baskımızı  arttırdık. Bunun sonucunda 2-2’lik eşitliği sağladık. Maçı kazanacak  pozisyonlar bulduk. Ancak değerlendiremedik. Zorlu  deplasmandan 1 puanla döndük.  Sonuçta  yenemiyorsan yenilmeyeceksin.1 puanda iyidir.”

 TAKIM RUHU İLE SAVAŞTILAR...

Takımda birlik beraberliğin  her geçen hafta artığı  takım ruhunun sahaya yansıtılmaya başlandığını belirten Caner, sözlerini şöyle sürdürdü,” Takım ruhunun saha içine yansıması çok sevindirici. Çocuklarımız Zonguldak için ellerinden gelenin fazlasını yapıyorlar. Herkes elini taşın altına koyacak.Zonguldak Kömürspor’a destek verecek. Başka Zonguldak Kömürspor yok. Hep beraber daha üst liglere çıkacağız.Bu Cumartesi Şanlıurfa maçı var. Bu şekilde iyi oynamışken herkesi mazeretsiz sahaya davet ediyorum. Bütün Zonguldak taraftarlarımızı ve ilçelerde ki taraftarlarımızı bekliyorum’’

 HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi