TFF İkinci Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor’lu taraftarlar  antrenmanı ziyaret ederek  futbolculara  moral verdiler.

Futbolcular ile bir süre sohbet eden taraftarlar sıkıntıların aşılması için birlik-beraberlik içinde olmaları gerektiğini vurguladılar.

Pazar günü oynanan Manisa FK maçı sonrası futbolcuların sahaya formalarını bırakma olayının bazı kesimlerce yanlış yerlere çekildiğini belirten taraftarlar, destek olacaklarını belirtiler.

Takım kaptanı Sinan Ören ve  Teknik Patron  Serkan Afacan, bu olayın yanlış yerlere çekilmememsi gerektiğini, sahipsizliği dile getirmek için bu  davranışı sergilediklerini,Şehrin ileri gelenleri tarafından yalnız bırakıldıklarını  dile getirdiler. Afacan, konu ile ilgili şunları söyledi,” Öncelikle  taraftarımıza her zaman destekledikleri için teşekkür ediyoruz. Manisa  FK müsabakası sonrası formaların yere bırakılması ile ilgili bir yanlış anlaşılma olmuş. Taraftarlarımızı ve camiamızı bu konuda net bir şekilde bir kez daha bilgilendirmek isterim. Formamız ve  armamız bizim için çok kutsaldır. En iyi şekilde temsil edebilmek için sezon başından bu yana bütün olumsuzluklara  rağmen mücadele ediyoruz. Futbolcularımız  şehrin ileri gelenleri  tarafından sahipsiz bırakılmalarına  dikkat çekmek için böyle bir davranış sergilemişlerdir.Lütfen bu konu yanlış yerlere çekilmesin.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi