Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Beyaz Gurupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, hafta sonunda kendi sahasında oynadığı karşılaşmada Başkent Akademispor’u 3-0 mağlup etmişti. Haftalardır galibiyet alamayan  Zonguldak Kömürspor, Başkent Akademi maçı kazanarak moral buldu.

Peş peşe oynadıkları  Sarıyer, Samsun, Konya, Gümüşhane ve Pendik müsabakalarından sadece 2 puan çıkartan   Kömürspor,5 hafta sonra galip gelerek  büyük sevinç yaşanmıştı.

KARA BULUTLAR DAĞITLI

 Bakspor müsabakası sonrası taraftarlar ile yaşanan galibiyet sevinci soyunma odasında devam etmişti. Karşılama sonrası teknik ekip ve oyuncularını kutlayan Kulüp Başkanı Süleyman Caner, 5 haftalık galibiyet özlemine son vererek üzerlerindeki kara bulutları dağıttıklarını  ifade ederek şunları söyledi; ''Maalesef birkaç haftadır galibiyet alamıyorduk. Hem takımın hem de taraftarın morali bozuktu. Ama  Bakspor maçını alarak bu sıkıntıyı aştık. Futbolcularımız 3 puanı almayı başardılar. Başkent Akademi karşısında aldığımız galibiyetle üzerimizdeki şanssızlığı ve kara bulutları  dağıttık.Onlardan da 3 puanla ayrılmak için elimizden geleni yapacağız. Bu şekilde ilk yarıyı bitirmek istiyoruz. Bütün amacımız bu”

ŞEHİR DESTEK KONUSUNDA DUYARSIZ

Takıma şehirden destek gelmediği belirten Caner, sözlerine şöyle devam etti,''Görüldüğü gibi sahada 1 tane reklam var. Westalife AVM’ye  teşekkür ediyorum. Bu durum benim için hem sevindirici hem üzücü. Böyle bir kentte, madencinin ve iş adamının olduğu şehirde, şanlı Zonguldak’ta Zonguldakspor’un sahasında 1 tane reklam var. Bu takımın sahipsizliğinin çok açık göstergesi. Anlayan anlar.” 

OTOBÜS KALDIRMAK İSTİYORUZ

Şehirden destek olabilmeleri  durumunda Tarsus maçına  taraftarlar için otobüs kaldırmayı amaçladıklarını belirten Caner, sözlerine şöyle devam etti;” Bu sezon destek bulamadığımız için özellikle  deplasman maçlarına taraftarımız için otobüs kaldıramıyoruz. İlk yarının son müsabakası olan Tarsus maçına taraftarımızı da getirmek istiyoruz.Buradan o duyarsızlara yani desteklemeyenlere sesleniyorum, bu takımın taraftarı Tarsus’a gitmek istiyor. Eğer destek olurlarsa Tarsus’a bir otobüs kaldıracağız. Desteklerini bekliyoruz.” Diye konuştu

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi