Zonguldak’ta yıllardır  sporun içinde yer alan, Zonguldakspor ve Kozlu Belediyespor tribünlerinin önde gelen isimlerinden olan    Davut Özdemir, gönül birliği yaptığı mahallesinin takımına başkan oldu. 

Zonguldak İkinci Amatör küme’de yer alan ve geride bıraktığımız sezonda Play-Off’ta elenerek birinci kümenin eşiğinden  dönen Kozlu Merkez Topbaşıspor’un olağan genel kurulu  yapıldı. Kongre’de Mevcut Başkan Yusuf Çetin aday olmazken 2 liste yarıştı.

Cumartesi günü gerçekleşen kongrede Müjdat Akça  ile  Zonguldak Kömürspor, Kozlu Belediyespor ve Kozlu Merkez Topbaşıspor’un  sevdalısı olan Davut Özdemir  aday oldular.

73 üyeden 46’sının katılımı ile gerçekleşen kongre demokratik bir şekilde geçti. Büyük çekişmeye sahne olan kongre’de Müjdat Akça 20, Davut Özdemir 26 oy aldı.

 Çocukluğundan bu yana yaşadığı ve tuttuğu mahallesininsin takımını daha iyi yerlere getirmek için aday olan ve  6 oy farkla kazanan  Davut Özdemir, delegelerin tercihi ile  Kulüp Başkanlığına seçildi.

  Özdemir, Kozlu Merkez  Topbaşı spor’u  hak ettiği güzel günlere getireceklerini belirterek şunları söyledi;” Cumartesi günü   gerçekleşen Kozlu Merkez Topbaşspor Kulübümüzün Olağanüstü Kongresine katılım sağlayan kulübümüzün değerli üyelerine, şahsıma ve Yönetim Kurulu Listesinde bulunan arkadaşlarıma, teveccüh gösteren, göstermeyen tüm üyelerine katılımlarından  dolayı teşekkür ederim. Kongre hazırlık sürecinde yanımızda olan tüm yönetim kurulu üyelerine, tüm değerli dostlarımıza,tüm değerli büyüklerimize ve özellikle yerin metrelerce altından kazandıkları ekmek paraları İle kulübümüzü ayakta tutmaya çalışan tüm emekçi ve madenci kardeşlerime, şahsıma ve yönetim kurulu listemize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı minnet ve saygılarımı sunarım “

YÖNETİM ŞÖYLE OLUŞTU

Yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Davut Özdemir, Volkan Dökmeci, Agan Yazıcısoğlu, Necmettin Özcan, Oktay Sarıahmet, Emrah Okumuz, Zafer Özdemir.

Yönetim kurulunun önümüzdeki günlerde görev dağılımı yapacağı belirtildi

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi