Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, hafta sonunda kendi sahasında oynayacağı Sancaktepe maçı hazırlıklarına devam ediyor.

Teknik Patron Serkan Afacan nezaretinde dün Karaelmas Kemal Köksal stadyumunda yapılan antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra çabukluk çalışması yapan futbolcular,5’e 2 top ve teknik-taktik çalışması ile antrenmanı tamamladılar.

RÜZGAR BİZİ PLAY-OFF’A GÖTÜRÜYOR

Son iki maçlarını kazanarak Play-Off sınırına yaklaştıklarını, hafta sonunda oynayacakları Sancaktepe karşılaşmasından da 3 puan çıkartarak çıkışlarına devam etmek istediklerini belirten takım kaptanı Sinan Ören, bu zorlu maçta tartarlarından destek beklediklerini söyledi. Soğuk havada alacakları galibiyetle taraftarlarını ısıtacaklarını belirten Sinan, şöyle konuştu” Geçtiğimiz hafta içinde İnegöl deplasmanından üç puanla dönmemiz durumunda grupta taşların yerinden oynayacağını belirtmişti. Zorlu maçtan üç puanla dönmeyi başardık. Şimdi grupta hesaplar yeniden yapılmaya başlandı. Kırılma anı dediğimiz maçlardan birini kazandık. Biz hafta hafta baktığımız zaman aldığımız sonuçlara göre rüzgar bizi nereye götürürse ona göre hedefimize ilerleyeceğiz. Şu anda o rüzgar bizi Play-Off’a doğru götürüyor. Moral –motivasyonumuz çok iyi. Hafta sonunda çok zorlu bir maça daha çıkacağız. Rakibimiz iyi bir takım. Üçüncü sırada olmaları iyi takım olduklarının göstergesidir. İstanbul’da onları ilk maçta yenmiştik. Tekrarını yapmak için uğraşacağız.Ben Taraftarımıza bir davette bulunmak istiyorum. Sezonun en önemli maçlarından birini oynayacağız. Taraftarımız bize güç veriyor. Hepsini Pazar günü maça bekliyoruz. Hava soğuk biliyoruz. Biz sahada, taraftarımız tribünde üşüyecek ama inşallah alacağımız galibiyet ile maç sonunda hepimiz ısınacağız” dedi

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi