Türkiye  Futbol Federasyonu İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, önümüzdeki Pazar günü  deplasmanda oynayacağı Tarsus İdman Yurdu maçı hazırlıklarına dün  başladı.

 Hafta sonunda kendi sahasında oynadığı maçta Başkent Akademi karşılaşmasını  3-0 gibi net bir skorla kazanarak  5 hafta sonra galip gelen Zonguldak Kömürspor’lu futbolcuların haftanın ilk antrenmanında morallerinin yüksel olduğu gözlendi.

Teknik Patron Serkan Afacan,  antrenman öncesi  futbolcuları ile kısa bir toplantı yaparak aldıkları galibiyetten dolayı onları kutladı ve  kalan 2 maçtan da iyi bir sonuç almaları gerektiğini belirti. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman 5’e 2 top çalışması ve yarı sahada top çalışması  ile devam etti.

TARAFTARA HEDİYE ETTİ

 Antrenman  öncesinde bir açıklama yapan Afacan, öncelikle  Başkent Akademi  maçını değerlendirerek şunları söyledi,” 5 maç sonra galip geldiğimiz için mutluyuz. Ben bu  galibiyeti içerde ve dışarıda bizi destekleyen  taraftarımıza armağan ediyorum. Oyuncularımız yağan yağmur  nedeni ile ağırlaşan zeminde  iyi bir mücadele ettiler.. Sonuçta kazanmasını bildik. Oyuncularımızı bir kez daha kutluyorum”

TARSUS SERT BİR TAKIM

Hafta sonunda oynayacakları Tarsus maçına da değinen Afacan, rakibi analiz ettiklerini belirterek şöyle konuştu” Ligin ilk   yarısının tamamlanması için iki maç kaldı. Oyun olarak tüm Türkiye’de bir sempati kazandığımızı düşürüyoruz. Bizim sergilediğimiz iyi futbol konuşuluyor. Buda bizi  mutlu ediyor.

 Hafta sonunda  Tarsus ile  zor bir maç oynayacağız. Rakibimizin daha önce oynadığı birkaç maçını ve son oynadığı maçı izlettik. Bende görüntülerini izledim. İyi analiz  etmeye çalıştık. Tabi onlarda bizi izlemiştir. Ergün hoca  iyi bir teknik adam, iyi bir takım yapmış. Tarsus sert bir takım. Dolayısı ile zor bir maç olacak. Onlarda 22 puanda ve kazanmak isteyeceklerdir. Çalışmalarımızı iyi bir şekilde yapıp  puan veya puanlarla  ayrılmak için mücadele edeceğiz. İlk yarının tamamlanması için 2 maçımız kaldı. Her teknik adam gibi bende iki maçımızı kazanmak için elimizden geleni yapacağız”

KİŞİLER DEĞİL TAKIM BAŞARILI 

Takımda sakat ve cezalı olan oyuncuların durumu hakkında da bilgi veren Afacan, ellerindeki mevcut kadro ile çıkarak en iyisini yapacaklarına inandığını belirterek sözlerini şöyle tamamladı” Hakan ve Metin cezalı durumda.Sakat oyuncularımız da var. Kadromuz biraz kısıtlı. Ama eksiklerin yerlerine oynayacak arkadaşlarımız var. En az onlar kadar katkı sağlayacaklardır.Kim oynarsa onlasın katkı vereceklerdir,”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi