İşbirliği sürecek

Zonguldak’ta alt yapıya verdiği önemle Türk futboluna oyuncu kazandıran Kozlu Taşkömürspor ve birinci amatör kümede yer alan Tersanespor arasında geçen sezon başlayan iş birliği devam edecek. Kozlu Taşkömürspor Antrenörü  Abdülkadir Kalyoncu ve  Tersanespor antrenörü  Ayhan Hotan yeni sezon öncesinde bir araya  gelerek detayları  görüştüler.

Yapılacak olan iş birliği çerçevesinde  Tersanespor geçen sene olduğu gibi  bu senede  U12-U13 yaş gruplarındaki oyuncularını Kozlu Taşkömürü alt yapısına verecek.

Kozlu Taşkömürspor ise U19 takımında yaşı dolan oyuncularını  Tersanespor’a kazandıracak.

Tersanespor antrenörü  Ayhan Hotan konu ile ilgili şunları söyledi;” Kozlu Taşkömürspor ile ortak çalışmamız devam edecek. Biz yaz futbol okulundan kazandırdığımız  U12-U13 kategorisi oyuncularımızı  Kozlu Taşkömürü  alt yapısına vereceğiz. Orada U19 takımında yer alan  yaşı dolan oyuncuları ise  kulübümüze kazandıracağız. Geçtiğimiz sezon Kozlu Taşkömürü’nden aldığımız 4 oyuncu takımımıza  büyük katkı verdi. Bu senede 3-4 genç oyuncu inşallah takımımıza katacağız. Ben Abdülkadir Kalyoncu  hocamıza ve ekibine  teşekkür ediyorum. İnşallah iş birliğimiz sürecek.” Dedi

HABER: ERCAN AYGÜN 

Editör: Haber Merkezi