Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor’un Kızılcanamam’da yaptığı kamp çalışması devam ediyor.

Hazırlıklarına geçtiğimiz Perşembe günü başlayan Kırmızı-Lacivertli kampta  ekip bir halfalık süreyi tamamladı.yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Zonguldak Kömürspor, bir yandan kadroyu oluşturmak için transfer çalışmalarına devam ediyor.

Antrenör Mustafa Dalcı ‘nın  raporu doğrultusunda  Kömürspor A.Ş Başkanı  Hakan  Hürfikir tarafından yürütülen  transfer çalışmalarında kampa her gün yeni oyuncu  katılıyor. Bazı futbolcular ise  teknik ekip tarafından yeterli bulunmayarak geri gönderiliyor. Kırmızı-Lacivertli ekibin kampına Kaayserispor’dan katılan 2 futbolcunun teknik ekibin raporu  doğrultusunda geri gönderildikleri  ifade edildi.

Çalışmaları hakkında bilgi veren teknik patron Mustafa Dalcı, genç oyuncuların yanına tecrübeli isimler de katacaklarını belirterek  gazetecileri yaptığı açıklamada şunları söyledi,”

Zonguldak halkı futbolu ve takımını seviyor. Takımın alt liglerde olması taraftarı ve camiayı üzer. Kıymeti elimizdeyken bilmemiz lazım, elimizden gidince hiçbir şeyin anlamı yok. Zonguldakspor büyük camia. Yüreğimiz temiz kalbimiz temiz. Teknik heyet ve yönetim olarak zor sürece rağmen çok çalışıyoruz. Takıma tecrübeli isimler de dahil edeceğiz.  Hep birlikte başaracağız” dedi.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi