Tek çare  kazanmak

TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden  Zonguldak Kömürspor, Perşembe günü Devrek sahasında konuk edeceği Kahramanmaraş maçı hazırlıklarına devam ediyor. Teknik Patron Barış Şeref nezaretinde Fener sentetik sahada yapılan antrenman yaklaşık 2 saat sürdü.
Barış Şeref, antrenman öncesi futbolcuları ile kısa bir toplantı yaparak moral verdi ve Kahramanmaraş maçına motive etmeye çalıştı.
Alt sıralardan uzaklaşma yolunda  çok önemli bir maça çıkacaklarını belirten Barış Şeref, yaptığı açıklamada şunları söyledi” Ligde kolay maç yok. O zor maçlardan birini  Perşembe günü Kahramanmaraş ile oynayacağız. Artık puan kaybetmeye  tahammülümüz yok. Ligin ikinci yarısında oynadığımız maçlarda bireysel hatalardan çok  gol yedik ve puan kaybettik. Şans  faktörü de yanımızda değil. Artık puan kaybına tahammülümüz yok. Bu maçı  kazanacağız. Başka yolu yok. Futbolcularımızla konuştuk. Rakibe fırsat vermeden bizim için gereken üç puanı almalıyız. Lig giderek daha çok kızışıyor. Onun için artık kazanmalıyız. Allahın izni ile  kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi