TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, 16. Hafta mücadelesinde  kendi sahasında  1922 Konyaspor’u konuk edecek. Zorlu mücadele 5 Aralık Pazar günü saat 13.00’de Karaelmas Kömül Köksal  Stadyumunda  oynanacak.
Hazırlıklarını  tamamlayan Kırmızı-Lacivertli ekip kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Ligde oynadığı son 5 maçta 4 yenilgi, 1 beraberlik alan Kırmızı-Lacivertli ekip 16. Sıraya kadar düşerek küme düşme potasının içine girdi.
Artık  puan kaybına tahammülü olmayan Zonguldak Kömürspor’da tüm hesaplan galibiyet üzerine yapılıyor.
Hafik sakatlıkları bulunan kaleci Sinan ve Sefa’nın  durumları maç günü belli olacak.
Başka sakat ve cezalı futbolcusu bulunmayan Zonguldak Kömrüspor, sahaya tam kadro çıkacak.
Şiddette  galibiyete ihtiyaçları olduğunu belirten Teknik Patron Şenol Demir, şunları söyledi” Ligde son haftalarda istemediğimiz sonuçlar alıyoruz.şu an bulunduğumuz yer itibari ile küme düşme potasındayız. Bir an önce üst sıralara tırmanışa geçmek için bize galibiyet  lazım. İyi bir hazırlık üreci geçirdik.Oyuncularımıza güveniyoruz. Taraftarımızın da desteği ile zorlu maçtan  galibiyetle ayrılıp moral bulmak istiyoruz” dedi.
Pazar günü  saat 13.00’de oynanacak olan zorlu maç öncesinde 14 puana sahip olan Zonguldak Kömrüspor, puan cetvelinin 16.sırasında yer alırken, 17 puanı bulunan 1922 Konyaspor ise 12. basamakta bulunuyor.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi