Teknik ekip için imza töreni düzenlendi

TFF İkinci Lig Beyaz Grupta  mücadele eden Zonguldak Kömürspor'da Teknik Patronluğa getirilen ve geçen hafta sonu oynanan  Kırşehir Belediyespor maçında takımın başında yer alan Şenol Demir ile ekibi için resmi imza töreni düzenlendi. 
Kulüp binasında yapılan törende Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Salih Demir, Yönetim kurulu üyeleri Emir Berberoğlu, Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk,Teknik Patron Şenol Demir, yardımcıları Kenan Aşkan, Yaşar Kabakçı, kaleci antrenörü Remzi Özdoğru ve kondisyoner antrenör olarak Barış Şeref yer aldı. 

GÜVENİYORUZ BİRLİKTE  BAŞARILI OLACAĞIZ
Törende bir konuşma yapan Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı M. Salih Demir, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ” Zonguldak’ın çocuğu olan bir hocamız ve her zaman aklımızda olan bir hocamızdı. İlk 3 maçın stresinden kurtulduk. Son maçı 3 puanla kapatmamız çok iyi oldu. Morallerin düzelmesi bizim için çok önemliydi. Biz yönetim olarak Şenol hocamıza, ekibine ve futbolculara güveniyoruz. Şenol hocamızdan başarılar bekliyoruz.” dedi.
BU ŞEHRİN BAŞARISI ÇOK ÖNEMLİ
Kendilerine güvenenleri mahcup etmeyeceklerini belirten Şenol Demir ise şu duygulara yer verdi: “İlk önce hayırlı  olması temennisinde bulunuyorum. Bu şehrin başarısı çok çok önemli. Sağ olsun yönetim bize güvendi ve tekrar göreve geldik. Biz burada taşın altına elimizi değil, her şeyimizi koyduk.Yine  koymaya geldik. Başarılı bir sezon olması adına gerekli çalışmaları yapıyoruz.takımın başında çıktığımız ilk maçı kazanarak İyi bir başlangıç yaptık, ama önümüzde oynanmamış 30 müsabaka var. Çok uzun bir lig bizi bekliyor.Birliğin ve beraberliği sağlanması çok önemli.Yönetimiyle , teknik ekibiyle, futbolcusuyla, taraftarı ve basını ile  birlik-beraberlik içinde olmalıyız. Şu an  için birlikteliğimiz olacak gibi gözüküyor. Cumartesi günü taraftarımıza çok ihtiyacımız olacak. Çok sık oynayan ve katı savunma yapan bir takıma karşı oynayacağız. Zor bir müsabaka. Taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız var. Takımın iyi gününde değil kötü gününde de yanında olduklarını göstermeleri gerekiyor” dedi. HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi