TFF İkinci Grupta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Pendik maçı  hazırlıklarına başladı.
Sezonun ilk maçında kendi sahasında Akhisarspor’a 1-0 yenilen Kırmızı-Lacivertli ekip’te moraller bozulmuştu.
Kırmızı-Lacivertli ekip Pazar günü oynanan Akhisar maçı sonrası  verilen 1 günlük iznin ardından  kendi tesislerinde çalışmalara yeniden başladılar. Teknik Patron Cafer Aydın nezaretinde Fener sentetik sahada yapılan antrenmanda futbolcuların  keyifsiz oldukları gözlendi.
Zonguldak Kömürspor teknik patronu Cafer Aydın, Aksihar maçında aldıkları yenilgiye çok üzüldüklerini, Cumartesi  günü  deplasmanda oynayacakları  Pendik maçından puan yada puanlarda denmek için  mücadele edeceklerini belirtti.
Kırmızı-Lacivertli ekipte  Akhisar maçında kırmızı kart gören Mumahmed Ali Kol Cumartesi günü oynanacak Akhisar maçında takımdaki yerini alamayacak.
 TELAFİSİ VAR
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı  Salih Demir, sezonun ilk maçında şanssız bir yenilgi aldıklarını belirterek şu ifadelere yer verdi;” İlk maçımızı kazanarak  sezona galibiyetle başlamak isterdik. Baktığın zaman  kötü de oynamadık. Yakaladığımız pozisyonlar da var. Ama olmadı. çok şanssız bir gol kalemizde gördük ve  sahadan  mağlup ayrıldık. Takımda ufak tefek eksikler var. Birkaç hafta içinde bu eksikler giderilecektir. Ben  Akhisar maçına gelerek takımı destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah  kaybettiğimiz puanları  önümüzdeki  müsabakalarda  telafi ideceğiz. Bu  konuda ekibimize  güveniyoruz”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi