TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, Perşembe günü  Devrek ilçe stadyumunda Kahramanmaraşspor  ile karşılaşacak. Ligde alt sıralardan uzaklaşmak isteyen ve haftalardır galibiyet yüzüne hasret kalan Kırmızı-Lacivertli ekip,  hayati önem taşıyan maçta kazanmak için mücadele edecek.

Alt sırlardan kurtulma yolunda zorlu bir maça çıkacaklarını ve bu maçtan mutlaka galibiyetle ayrılmaları gerektiğini belirten Teknik sorumlu Barış Şeref, yaptığı açıklamada şunları söyledi” Ligde alt sıralardan uzaklaşmak için artık maç kazanmamız gerekiyor. İyi bir takımla oynayacağız. Hazırlıklarımızı yaptık. Onlarda puan için mücadele edeceklerdir. Biz kendi sahamızda iyi oynuyoruz. Maçı kazanarak rakibimizle aramızdaki 5 puanlık farkı 2 puana düşürmek istiyoruz. bu maçı aldığımız taktirde önümüz biraz daha açılacak. Kazanmamız lazım. İnşallah hedefimize ulaşarak biraz olsun rahat nefes almak istiyoruz” dedi
Zorlu maç öncesinde 22 puanı bulunan Zonguldak Kömürspor, puan cetvelinin 12’inci sırasında bulunuyor. 27 puanla Kahramanmaraş ise 11’inci basamakta yer alıyor.
Perşembe (bugün) günü saat 14.00’de Devrek ilçe stadyumunda oynanacak müsabakayı  Ankara Bölgesi hakemi  Burak Olcar yönetecek.
Kırmızı-Lacivertli ekipte sakatlıkları süren Hakan Çevik, İhsan Furkan ve Serbay Yağız takımdaki yerini alamayacak.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi