Zonguldak Telekomspor Kulübü Boksörü  Yavuz Kargidan, Kahramanmaraş’ta geçtiğimiz hafta yapılan Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında  Türkiye Şampiyonu olmuştu.

Şampiyon sporcu Yavuz Kargidan  ve Antrenörü  İshak Tiryaki, Telekom İl Müdürü  İbrahim Yıldırım’ı ziyaret ederek Türkiye Şampiyonasında kazandığı altın madalyayı taktim ettiler. Sporcusunu kutlayan İbrahim Yıldırım, çeşitli hediyeler vererek başarılarının devamını diledi.

Kendilerine  desteklerinden  dolayı  Telekom Müdürü İbrahim Yıldırım’a teşekkür eden tecrübeli Antrenör İshak Tiryaki,  yaptığı açıklamada şunları söyledi,” Zonguldak Telekomspor ailesi olarak  müzemize bir şampiyonluk  kupası daha getirdik.  Amacımız daha büyük başarılara imza atmak. Ben Telekom Müdürümüze bize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum”

Yavuz Kargidan’a başarılarının devamını dileyen Telekom İl Müdürü  İbrahim Yıldırım ise şu duygulara yer verdi,” Ben öncelikle hocamızı ve sporcumuzu tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Elimizden geldiğince destek  olmaya devam edeceğiz” dedi

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi