Zonguldak Tenis Deniz İhtisas  Kulübü'nde  67’inci Kuruluş Yıldönümü coşkusu yaşanıyor.

Kulübün Kuruluş Yıl Dönümü'nde  Tenis Kulübü  kortlarında bir tören düzenlendi.

Törene Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel, Tenis Deniz İhtisas Kulübü Başkanı Çetin Özçep, yönetim kurulu üyeleri  ve çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunması ile başlayan törende günün anlam ve önemini belirten bir konuşma  yapan Tenis Deniz İhtisas Kulübü Başkanı Çetin Özçep Ülkemizde Tenis kültürünü yayan ilk şehirlerdin birinin Zonguldak olduğunu belirterek şu duygulara yer verdi” Türkiye’nin  en köklü Tenis kulüplerinden biri olan Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübümüzün 67.kuruluş yıldönümünü coşku ile katlıyoruz. Katılan herkese teşekkür ederim. 1951 yılında kurulan bu nadide kulüp için büyük  fedakarlıklar yapan ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz.

Hedefimiz  tenis sporunun sevilmesine ve yeni sporcular yetişmesine katkı  vermektir. Türkiye’nin ilk tenis kortu yapılan şehirlerinden biri olan Zonguldak’ta bu spor her  geçen gün yayılmakta ve sevilmektedir. Amacımız  hem kulübümüzü , hem de tenis sporunu daha iyi yerlere getirmektir. Ben geçmişten günümüze bize destek olan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmalarını andından 67.kuruluş yıldönümü kokteyli ve çeşitli etkinliklerle devam etti.

 HABER: ERCAN AYGÜN


Editör: Haber Merkezi