Eskiler iyi bilir ‘ Aslan Terakki’ diye bir slogan vardı. O yılları yaşayan Terakispor’un duayenleri bir araya gelerek  hasret giderdiler

Zonguldak'ın en köklü Kulüplerinden biri olan Terakkispor'lu duayen futbolcular bir araya gelerek eski günleri andılar. Eski  Başkanlardan Erol Topaloğlu'nun organize ettiği etkinliğe Terakkispor'a geçmişte emeği geçmiş duayen futbolcular katıldı. Samimi  bir ortamda geçen buluşmada yıllardır birbirlerini görmeyen eski futbolcular hasret giderdi. Eski günler üzerine hoş sohbetler edildi.

Terakkispor ruhunun hiçbir zaman kaybolmayacağını belirten Erol Topaloğlu, şu ifadelere yer verdi” Eski arkadaşları kaynaştırmak ve nostalji yapmak için bir araya geldik.Bir oluşum yapıldığı zaman camiamızın  nasıl bir araya geleceği görülüyor.Terakkispor camiası yıllar geçsene nasıl birlik-beraberlik içinde oyduğunu göstermek için nostalji yaptık. Terakkispor 1952 yılında kurulmuş Kulüp. Yıllardır Zonguldak  futboluna renk katan geçmişi başarılarla dolu bir kulüp.

İnşallah uzun yıllar birlik beraberlik içinde  bu büyük camia  faaliyetlerine  devam edecektir. Ben davetimizi kırmayarak gelen tüm eski futbolcularımıza  teşekkür ediyorum”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi