Türkiye Futbol Federasyonu 2020-2021 Futbol Sezon Sonu Klasmanlara terfi programını açıkladı. 6 Ağustos 2020 tarihinde 3. Bölge için Ankara’da yapılacak olan Terfi Kursuna davet edilen  Zonguldaklı Hakem ve Gözlemciler belli oldu. Klasmana  katılacak olan hakem ve gözlemcilerin
İl Kontenjanlarını terfi dönemi içerisindeki vizeli il hakem ve gözlemci sayısına göre Merkez Hakem Kurulu belirlenen Listeler 30.07. 2020 tarihinde onaylanarak resmiyet kazandı.
İlimizden katılacak olan Bölgesel klasmana aday hakem ve gözlemciler Zonguldak İl Hakem Kurulu tarafından objektif ve ölçülebilir kriterlere göre seçiliyor. 
 Belirlenen Hakemler için  Müsabakanın Zorluk Kategorisine Göre Müsabaka Sayısı, Gözlemci Not Ortalaması, Bir Yıl Boyunca yapılan Antrenmana Katılım Sayısı, Cooper Atletik Test, EPAK Eğitim Katılım Sayısı, Kural Bilgisi Sınav Notu , Öğrenim Durumu, Yabancı Dil Sınav Sonucu, FiFA Atletik Test Başarı Sayısı, Hakemlik Yılı esas alınıyor.
Gözlemciler için ise  Müsabaka Sayısı, Kural Bilgisi Sınav Sonucu, İl Hakemlik Yılı, İl Gözlemcilik Yılı, Klasman Hakemlik Yılı, Klasman Gözlemcilik Yılı, EPAK Eğitimine Katılım Yılı ve Ceza Puanı İndirimi dikkate alınıyor
Zonguldak’tan  Bölgesel Hakemliğe Adaylar Gösterilen isimler şunlar:
Emre Yılmaz, Ferdi Tatoğlu, Volkan Aydın
Bölgesel Yardımcı Hakemliğe Adaylar Gösterilen İsimler:
Özgür Cem Taşdemir,Eyüp Kağan İğde,
Emre Alagöz,Yusuf Bahri Özçelik,
Umut Gedik
Kadın Bölgesel Yardımcılığa Aday:
İslim Çaçmak
Bölgesel Gözlemciliğe Adaylar:
Mustafa Çimen, Barış Ünlüer
 Öte yandan Bölgesel Gözlemci Erol Pesen, Klasman Gözlemciliği Terfi Kursuna davet edildi.W

HABER ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi