İkinci Amatör Küme Merkez Grubunda mücadele eden  Tersanespor, sezona iddialı bir şekilde girmesine rağmen ilk iki maçından beraberlikle ayrıldı.

 Üçüncü maçını  hafta sonunda Kozlu Taşkömürspor ile oynayacak olan Mavi-Beyazlı ekip, bu maçı kazanarak çıkışa geçmek istiyor.

Yeni bir takım oluşturdukları için  uyum süreci  geçirdiklerini, sakat ve cezalı oyuncularının fazla olmasından dolayı ideal kadro ile sahaya çıkamadıklarını belirten Tersanespor’un tecrübeli antrenörü  Ayhan Hotan,  hafta sonunda oynayacakları maçta alacakları galibiyetle çıkışa geçeceklerine inandığını belirterek şöyle konuştu” Bu sene eksik bölgelerimize  transfer yaparak iyi bir ekip oluşturduk. Geçen seneden  cezalı  ve sakat oyuncularımız olduğu için  ilk iki maçına ideal  kadromuzda  çıkamadık. Buna rağmen  güçlü rakiplerimizle oynadığımız ilk iki maçımızdan  beraberlikle ayrıldık.  Cezalarımız bitti, sakatlarımız iyileşti. Hafta sonunda oynayacağımız Kozlu Taşkömürü  maçı da tam kadro ile çıkacağız. Bu maçı alarak  çıkışa geçmek istiyoruz. Bu maçta ilk galibiyetimizi alıp seri galibiyetlerle çıkışa geçmek istiyoruz”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi