Zonguldak Birinci Amatör Küme Futbol Liginde mücadele eden Tersanespor'un olağan genel kurulu yapıldı.
 
Pandemi tedbirleri dolayısı ile kongrelerin ertelendiği için  2020 yılın Mayıs ayında yapılması gereken genel kurul  27 Mart 2021 Cumartesi günü gerçekleştirildi.

Tersane  mevkiinde bulunan kulüp binasında gerçekleşen genel kurulda  açılış konuşmasını yapan Başkan İsmail Hasdemir, şu bilgilere yer verdi" Pamdemi ile mücadele kapsamında alınan tedbirler dahilinde kongreler ertelenmişti.
Yeniden izin verilmesi üzerine bizde 2020 yılı Mart ayında yapmamız gereken kongreyi gerçekleştirdik. Aramıza genç arkadaşlarınıda dahil ettik. El birliği ile çalışarak semtimizi  en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Tersanespor camiasına hayırlı olsun.'

Divan Başkanlığı  Ramis Kebap'ın yaptığı kongre şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunması ile başladı.
Gündem maddelerinin görüşülmesi ve kabulünü n ardından divana seçime giren yönetim kurulu listesi sunuldu.
Önergeyi okuyan divan Başkanı Ramis Kebap tek liste sunulduğu için oylamaya geçilmesini uygun gördü.

Liste, kongreye katılan tüm üyelerin oylarını alarak göreve seçildi.

Yönetim kurulu listesinde şu isimler yer aldı;
Serkan Göktaş, İsmail Hasdemir, İsmail Erdem, Hüseyin Kirli, Emin Hasdemir, Kemal Karakavak, Onur Kızılyar
Kongre sonrası duygularını dile  getiren İsmail Hasdemir ve Serkan Göktaş, hayırlı olması temennisinde bulunarak pandeni sonrası liglerin yeniden başlamasını sabırsızlıkla beklediklerini, alt yapıya önem vererek futbol dışında diğer branşlarda da faaliyet göstermeyi amaçladıklarını belirttiler.
Tersanepor yeni yönetim kurulunun Pazartesi günü  gerçekleştireceği toplantı sonrası görev dağılımı yapacağı belirtildi.
Haber:Ercan Aygün

Editör: Haber Merkezi