Tecrübeli futbol adamı Ayhan Hocam, ikinci amatör küme takımlarından Tersanespor’u 1’inci amatör kümeye çıkartarak kariyerine  bir şampiyonluk ekledi. Zonguldak’ta çeşitli amatör  kulüplerde  görev yapan, Ayhan Hotan, sezon başında ikinci küme takımlarından Tersanespor ile anlaşmıştı. Ligde başarılı bir performans sergileyerek Play-Off’a yükselen Tersanespor, yarı finalde Çaydamarspor’u, finalde de  Elvan Pazarcıkspor’u 2-1’lik skorlarla yenerek  birinci  amatör kümeye  yükseldi. Şampiyonlukta büyük emeği olan tecrübeli  çalıştırıcı Ayhan Hotan, sezonun  tamamlanması ile birlikte yeni  heyecanlara yelken açmaya  hazırlanıyor.Bir  dönem deplasmanlı ligde   mücadele eden Zonguldak İşitme Engellilerspor’da da görev yapan Ayhan Hotan, bu lige geri dönmeye hazırlanıyor.

İşitme Engelliler liginde  yer alan Düzce İşitme Engellilerspor kulübü ile   prensipte anlaşan Hotan,  büyük bir olasılıkla yeni sezonda  Düzce Kulübü’nde  görev yapacak.

Düzce İşitme Engellilerspor Kulüp yetkililerinin önümüzdeki günlerde Zonguldak’a gelerek Ayhan Hotan ise  yüz yüze bir kez daha  görüşecekleri ve  görüşme sonrası son durumun netlik kazanacağını ifade edildi.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi