Zonguldak Kömür Teknik Patronu  Cahit terzi, bu şartlarda  yeni sezonda takımın başında kalmasının fayda sağlamayacağını söyledi.

TFF İkinci  Lig Kırmızı Grupta  mücadele eden Zonguldak Kömürspor’un Teknik Patronu  Cahit Terzi, öcümüzdeki sezon  görev düşünmediğini açıkladı.
 Kanal Z’de canlı yayınlanan Karşı Karşıya adalı spor programına konuk olan Terzi, Önümüzdeki  hafta sonu oynanacak son maçtan sonra görevden ayrılacağını, ve yeni sezonda  Zonguldak Kömürspor’da hocalık yapmayı düşünmediğini açıkladı.
 
YARI YOLDA BIRAKMADIM

Takımdan  ayrılacağını sosyal paylaşım hesabından da duyuran Terzi, Kanal  Z’de yaptığı açıklamada şunları söyledi  “Sezon başında ve lig devam ederken bir çok teklifler aldım. Takımı yarı yolda bırakamazdım. Kendime “hain”, “takımı yarı yolda bıraktı, gitti” dedirtmem. 1 milyon TL bile verselerdi gitmezdim. Para her şey değil. Bu şartlarda en azından takımı ligde tuttuk. Orta sıralarda bitirdik. Takımı riske sokmadık. Bakın bizim bütçemizin 4-5 misli bütçeye sahip takımlar bugün düşmeme mücadelesi veriyor. Olaya bir de böyle bakmak gerek” dedi.
KARARIM KESİN
Hafta sonunda oynanacak son  maçın ardından ayrılacağını belirten Terzi, sözlerini şöyle  sürdürdü.” Biz görevimiz yaptık. Sıkıntılar içinde mücadele ettik. Takımı ligde bıraktık. Bu şartlarda Zonguldak Kömürspor’da kalmam, buraya fayda sağlamaz. Mutlaka değişim şart. Değişik insanlar, güçlü yönetim ve bu yönetime güç verecek şehrin yönetenleri bu işin içinde olmalı. Biz her ne kadar işin içinde olmasak bile, Zonguldaklı olarak dışarıdan her zaman takıma desteğimizi veririz. Ayrılmış olsam bile Zonguldak Kömürspor’u gönlümden asla silemem.Ayrılma kararım  kesin ve net. Bu şartların devam ettiği bir yerde asla çalışmam. Şartların oluşması lazım. Bu şartlar altında burada çalışmaya devam edersem, Zonguldak Kömürspor’a kötülük yapmış olurum. Şartlar inşallah en kısa süre içinde düzelir. Bizler bu şehrin insanlarıyız. Konu destekse her zaman veririz. Ama şartlar böyle devam ettiği sürece hepimiz zarar görürüz. Sağlıklı ortam oluşmadığı sürece geri dönmem söz konusu olamaz” diye konuştu.

 BELEDİYE BAŞKANINA GÜVENİYORUM

 Zonguldak Kömürspor’un acilen tesisleşmeye gitmesi gerektiğini belirten Terzi, yeni seçilen Belediye Başkanı Dr. Selim Alan’a güvendiğini belirterek şunları söyledi;” Türkiye’de   kulüp binasına kira ödeyerek kalan tek takım biziz.  Bina eski olduğu için sıkıntılar büyük. İçinde  hiç kimse kalmak istemiyor. Yemekhaneden odalara, soyunma orası ve duşlardan  oturma salonuna kadar  şartlar çok kötü. Futbolcular bu tesiste kalmak istemiyor. Bizim futbolcuları barındırmak için modern bir tesise ihtiyacımız var. Ayrına  maç yapılan sahada antrenman yapan tek takımız. Acilen   antrenman sahasına ve  futbolcuların konaklayacağın tesise ihtiyacımız var. Bu sıkıntılar çözülmedikçe başarı zor gelir. Yeni seçilen Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan’a çok güveniyoruz. Kendisini sporun içinden elen biri. Kulüp doktorluğumuz yaptı. En kısa zamanda tesisleşme konusuna destek vereceğine ve maddi destek getirecek  projelere imza atacağına inanıyoruz” dedi
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi