Zonguldak Kömürspor’un Teknik Patronu Cahit Terzi, kendilerine  her zaman destek veren Vali Ahmet Çınar, Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ve Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e teşekkür etti.

       Takımın  ekonomik sıkıntıları olduğunu belirten Terzi, bu sıkıntıların  çözülmesi için şehrin destek  olması gerektiğini belirterek şöyle konuştu:

        ” Şehir üstüne düşeni yapsın. Çünkü çocuklar üstlerine düşeni yapıyorlar. Ben buradan Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı’ya çok teşekkür ediyorum. Bir Zonguldak'lıdan daha fazla sorumluluk gösteriyor. Valimiz Ahmet Çınar’da  aynı sorumluluğu gösteriyor. Belediye Başkanımız Muharrem Akdemir’de  destek olmaya çalışıyor. Valimiz, Emniyet Müdürümüz, Belediye Başkanımız bize yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Belediye Başkanımız takıma yardımlar biraz daha artabilirse, iyi yerlere gelmemek mümkün değil. 

        Rakiplerimiz  bizden iyi değiller ama pahalılar. Çarşıya gidip sakal tıraşı olamayan ya da dışarıda iki çay içemeyen bir profesyonel takımın futbolcusu olabilir mi? Cebinde 1 lira olmayan futbolcuların takımının gücünden bahsetmek olur mu? Biz yokluklar içinde  başarmaya çalışıyoruz. Kulübün mali yönden büyük sıkıntıları var. Maalesef sağır ve dilsizleri oynuyoruz şu an. Takımın kalitesinden asla şüphem yok. Bu takım her türlü çıkışı yakalayacak.”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi