Zonguldak Gençlik   ve Spor İl Müdürü  Hakan Yüksel, çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Tesisleri bakıma aldıklarını belirten Yüksel, virüs’ten kurtulduktan sonra  yeniden başlayacak spor müsabakalarına hazır hale getireceklerini belirtti.

 Tüm dünyayı etkisi altına alın Korona virüs nedeni ile tüm spor müsabakalarına ara verilmesi  üzerine  tesisler bakıma alındı.

Öncelikle Karaelmas Kemal Köksal  stadyumunun bakımını tamamlayan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını   Devrek ilçe sahasında yoğunlaştırdılar. Devrek sahasındaki bakım bittikten sonra Çaycuma ilçe stadyumuna  geçilecek. Çalışmaları hakkında bilgi veren Hakan Lüksel, verilen arada spor tesislerini bakıma aldıklarını  ifade ederek şunları söyledi” Korona virüs  önlemleri kapsamında 1 aydan fazla zamandır spor müsabakaları yapılmıyor. Bizde bu arada tesislerimizi bakıma aldık. Tüm salonlarımızın dezenfektan ve genel temizlik işlerini tamamladık. İl genelinde üç tane  çim yüzeyli sahamız var. Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunu’nun   bakım çalışmalarını tamamlamıştık. Ekiplerimiz şu anda Devrek sahasında  çalışıyorlar. Peşine Çaycuma sahasında bakım çalışması yürütecekler, Bizde spor anlamında boş geçen bu zamanı en iyi şekilde değerlendirerek tesislerimizde bakım çalışması yapıyoruz.  Bu süreç bittiğinde tesislerimiz hazır halde sporun hizmetinde olacaktır” dedi

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi