2020-2021 Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Batı Karadeniz Bölge Toplantısı 16 Ağustos 2020 Pazar günü saat 15.00'da River Mill Park toplantı salonunda Çaydeğirmeni'nde yapılacaktır.  

Türkiye Basterrler Veteranlar Futbol Ligi

(TMVFL) Federasyon Başkanı Kenan Gürsu, Başkan Vekili Sayın Mustafa Ekşioğlu, Milli Karma Sportif Direktörü Güvenç Kurtar, Bölge Temsilcileri Kurul Başkanı Sayın Ali Şahin ve  

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ile birlikte Batı Karadeniz Bölgesinde yer alan takımlarımızın yöneticileri de toplantıya katılacaktır. 

Bu sene ilk defa Türkiye Masterrler Veteranlar 

Futbol Liginde yer alacak olan Çaydeğirmeni Veteranlar takımı toplantıya ev sahipliği yapacak. Batı Karadeniz Bölgesinde yer alan takımlar Mavi ve Yeşil iki grupta geçen yıl mücadele etmişlerdi. Geçen yıl ligde yer alan takımlarımız ile beraber bu sene ilk defa ligde yer alacak takımlarımızın yöneticileri de toplantıda yer alacaklar. 

2019-2020 Sezonu Batı Karadeniz Bölgesinde Yeşil grupta Karadeniz Ereğli Zafer Men Masterler ve Mavi grupta Kastamonu Masterler sezonu şampiyon olarak tamamlayan takımlarımıza şampiyonluk kupası verilecek. Fairy-play ödülünün sahibi olan takımlarımıza da ödülleride  yine toplantıda verilecek.

Editör: Haber Merkezi