TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, liglerin  kaldığı yerden  devam edip etmeyeceği konusunda Türkiye Futbol Federasyonu’ndan  çıkacak kesin kararı bekliyor.

Korona Virüs  ile mücadele kapsamında 19 Mart’ta ertelenen  liglerin tamamlanması için 6 hafta kalmıştı.

 Verilen ara  sonrasında Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular memleketlerine dönmüştü. Liglerin kesin olmamakla birlikte 18 Temmuz’da başlayacağı ve  kalan maçların tamamlanacağı konusunda  açıklama yapılmıştı.

 TFF bu konuda kesin bir karar vermemiş, ucunu açık bırakmıştı.

 CUMA GÜNÜ TOPLANIYOR 

İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, çalışmalar başlamak için TFF’den başlama  tarihi ile kesin kararın açıklamasını bekliyor. 

Kırmızı-Lacivertli  temsilcimiz  Cuma gününe kadar  TFF’den net bir açıklama gelmezse  daha önce açıklanan tarihi dikkate alacak Cuma ve Cumartesi günü çalışmalara başlayacak.

Teknik Patron  Serkan Afacan TFF’nin  hafta sonuna kadar kesin bir açıklama yapmaması durumunda  Cuma günü toplanacaklarını belirterek  şu ifadelere yer verdi ;” Liglere ara verildikten sonra  oyuncularımız memleketlerine dönmüşlerdi.  Futbolcularımız bireysel ve  tele konferans  sistemi ile antrenmanlara devam etti. Bağımızı koparmadık.  Hiçbir oyuncumuzda sorun yok. TFF daha önce 18 Temmuz’u yeniden başlama tarihi olarak açıklamıştı. Bu ancek ‘ Şimdilik’ ibaresi kullanarak tarihin kesin olmadığını uma etmişti. Korona Virüs ile  mücadele devam ediyor. Bir yandan da kontrollü  hayata geçildi. Tedbirler sürüyor. Hafta içinde bu konuda bir gelime  yaşanmazsa İlk  açıklanan tarih olan 18 Temmuz’u baz alarak  Cuma- Cumartesi günü şehre dönüp antrenmanlara başlamayı planlıyoruz.

TFF ligler tamamlanacak derse  bizde Haziran’ın  ikinci  haftası gibi şehre gelip hazırlıklarımızı yapıp sezonu tamamlarız. Ancak bu konuda kesin  kararın bir an önce açıklanması gerekir. Herkes bu karara göre yol hatırası belirleyecek. Çünkü normal takviye  Eylül ayının sonlarına doğru yeni sezonun başlaması gerekiyor” Dedi

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi