TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, ligin ikinci yarısına Çaycuma’da yaptığı kamp çalışması ile devam ediyor.

Kırmızı-Lacivertli ekip antrenör Barış Şeref nezaretinde  günde çift  idman  yanarak  ikinci  yarıya hazırlanıyor.

 Kanal Z Televizyonunda yayınlanan Ercan Aygün’ün sunduğu, Hüseyin Cevher ve Hüseyin Ekinci’nin yorumcu olarak katıldığı  Karşı Karşıya isimli spor programına  canlı  telefon bağlantısı ile katılan  Barış Şeref, takımın  son durumu hakkında bilgiler verdi.

Kadrodan bazı isimlerle yollarını ayırdıklarını belirten Şeref, takviye yapmak için çalışmalarına devam ettiklerini, eldeki mevcut kadro ile en iyisini yapmaya  çalışacaklarını ifade etti. Şeref, şunları söyledi,” Kamp çalışmalarımız başladı. Birkaç oyuncu dışında  eksiğimiz yok. Bu arada  kadromuzu güçlendirmek için  transfer çalışmaları devam ediyor. Başkanımızla sürekli görüşüyor ve baskı yanıyorum. Çünkü alınacak oyuncuların takımla birlikte çalışması lazım. Son dakikaya bırakılmamalı.  Takıma uyum sağlayacak ve katkı verecek oyuncuları almak istiyorum. Koşan, savaşan mücadele  eden, çarpışacak oyuncu lazım. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi