TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor’da transfer çalışmaları titizlikle  yürütülüyor. Önceki gün Zonguldak’a gelen teknik patron  Cafer Aydın, Kulüp Başkanı  Salih Demir  ve Zonguldak Kömrüspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir ile  transfer listesi üzerinde çalışmıştı.
Kulüp binası ve stadyumu  gezen Cafer Aydın,  görüşlerini ve isteklerini  yönetime iletti. Zonguldak Kömürspor teknik patronu Cafer Aydın ve Kömürspor A.Ş Başkanı  Hakan Hürfikir, bu saban Ankara’ya giderek   önümüzdeki hafta başına kadar  transfer  çalışmalarına  başkent’te devam edecekler.
Aydın ve  Hürfikir, listede yer alan  8-10 futbolcu ile Ankara’da  transfer masasına  oturacaklar.
İŞ ANKARA’DA BİTECEK
Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Zonguldak Kömürspor Başkanı  Salih Demir, şunları söyledi,” Cafer Aydın hocamız önceki gün şehrimize geldi.
Kendisi ile görüştük. Fikir alışverişinde bulunduk. Çeşitli konuları masaya yaktırdık. Hocamız ve A.Ş Başkanı Hakan Hürfikin Ankara’ya gittiler. Listede  olan ve ön görüşme yaptığımız  8-10 futbolcu ile  Ankara’da masaya oturacaklar. Görüşmelerden olumlu  sonuç çıkacağına inanıyoruz. Anlaştığımız futbolcuları   paylaşacağız”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi