TFF İkinci Lig Beyaz Grupta  mücadele eden Zonguldak Kömürspor, sezonun ikinci yarısına  Çaycuma ilçesinde yaptığı kamp çalışması ile  devam ediyor.

Antrenör Barış Şeref nezaretinde yapılan çalışmalar neşe içinde geçiyor.

Geçtiğimiz Pazartesi günü başlayan kamp  Cuma günü sona erecek.

NE HALİNİZ VARSA GÖRÜN . !

 Hazırlıkları ve takımın son durumu  hakkında bilgi veren  Barış Şeref, iddialı açıklamalarda bulundu.

Şeref, şunları söyledi;” Hazırlıklarımız devam ediyor.

Bu arada takıma takviye yapmak için girişimlerimiz var. Listemizde olan bazı futbolcuları başkanımıza söylüyorum. Başkanımız oyuncular ile görüşüyor. Ama  futbolcu çok para isteyince bu transferler gerçekleşmiyor. Bu iş paraya bakıyor. Paran yoksa istediğin oyuncuyu alamazsın.  Kulübün içinde bulunduğu durumu biliyoruz. Para olmayınca  onu al, bunu al diye diretemeyiz ki. O zaman benim şunu denen lazım.’ Kardeşim bu transferleri yapmazsanız ben yokum’ . Bunu mu diyeyim. Bende mi yüz üstü  bırakayım Zonguldakspor’un.  Ne haliniz varsa görün mü diyeyim. Ben 5 yıldır bu camianın içindeyim. Bu sene  daha farklı bir görev üstlendim. Takımın başına getirildim. 

 Ekibimle birlikte bu sorumluluğun altına girdim. Yarın  işler kötü giderse olayın bana döneceğini de biliyorum. Şu an onu düşünecek durumda değilim. Ben olumsuzlukları düşünmüyorum. Eğer ben  bu olumsuzlukları  düşünürsem sahaya çıkıp antrenman yaptıramam. Ben hep olumlu yönde bakıyorum. Biz iyi olması için mücadele ediyoruz.  Kötü giderse bu teknik ekip ayrılır, başkası gelir. Bu böyledir. Bunda problem yok. Biz iyi olsun diye uğraşıyorum. Ben buna inanıyorum.  Ben  elimizde var olan arkadaşlarımızla birlikte kuvvet, teknik- taktik, mücadele yönünden  en iyi seviyeye çıkarak sahada  aslanlar gibi  mücadele  etmek  ve başarılı olmaktır. Ben bunun için söz veriyorum.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi