TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak  Kömürspor’u  transfer  mevsiminde sıkıntılı günler bekliyor.Eylül’de başlayacak olan yeni sezon için kolları sıvayan Kırmızı-Lacivertli ekipte teknik direktör Serkan Afacan’ın ortak hazırladığı rapor doğrultusunda transfer politikası izleyecek. Sezonu 25 kişilik futbolcu kadrosuyla tamamlayan Zonguldak Kömürspor’da 6 futbolcunun sözleşmesi devam ederken, 19 futbolcunun 1 yıllık ve kiralık transfer süreleri doldu.

VEDA ETTİLER

 Liglerin yeniden başlama ihtimaliye karşı şehre dönen ve Pazartesi-Salı günü antrenman yapan futbolcular, liglerin iptel edilmesi üzerine  memleketlerine dördüler. Sözleşmesi biten futbolculardan çoğu seneye olmayacaklarını belirterek Zonguldak’a veda ettiler.  

Çoğu futbolcusu takımdan ayrılacak olan Zonguldak Kömürspor için transfer dönemi kolay geçmeyecek. Sabit geliri olmayan ve haliyle mali yönden büyük sıkıntı yaşayan Kömrüspor, geçen seneden ve bu sezon oynayan futbolcuların alacaklarını ödemek için maddi kaynak arayışlarına  girdi. Öte yandan  maddi açıdan sıkıntı yaşayan Zonguldak Kömürspor yönetiminin  transferde  yine yetenekli ve genç ,maliyeti düşük oyunculara yöneleceği ifade edildi.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi