Zonguldak Kömürspor taraftar grupları ortak açıklama yaparak  1966 Zonguldakspor taraftar derneğini tanımadıklarını ve hiçbir ilgilerinin olmadığını açıkladılar.
Taraftar grupları adına  ortak açıklama yapan tribün liderleri Miraç Balcı, Taner Arslantürk, Zeki Beybeyoğlu, Bora Amasralı ve  Aydın Aydın şu ifadelere yer verdiler:

”Basın açıklaması;

Zonguldakspor taraftar camiasına duyurulur.1966 Zonguldakspor Taraftarlar Derneği adı altında kurulan Derneği ve Başkanı olan Tuncay Cihan’ın sahsıyla  ve derneğiyle hiç bir alakamız ve bağımız yoktur. Biz böyle bir derneği tanımadık ve tanımıyoruz.Zonguldak ve il dıșında bu dernek adı altında yapılacak olan faaliyetlerde bulunmayacağımızı belirtmek üzere bu açıklamayı yapıyoruz.Sosyal medyada taraftarlar adına yapmış olduğu paylaşımları şiddetle kınıyoruz.
Biz büyük bir aileyiz Zonguldakspor’un pesinde iyi günde kötü günde hep yanandaydın, yanında  olmaya devam edeceğiz. Kamuoyuna saygı ile  duyurulur.Zonguldakspor tiribün liderleri Miraç Balcı, Taner Arslantürk, Zeki Beybeyoğlu, Bora Amasralı, Aydın Aydın”

Editör: Haber Merkezi