TFF 2021-2022 Antrenör Eğitim Programları (Kurs) Ücretlerini Açıkladı. Yapılan açıklama sonrasında kurs katılım ücretlerinde büyük artış olması  antrenör camiasında tepki ile karşılanmıştı.
TÜFAD Zonguldak Şubesi Başkanı Ahmet Birdal, kurs ücretlerinin  makul seviyelere çekilmesi  konusunda Genel Merkez tarafından TFF’ye taleplerini ilettiklerini ifade etti. Birdal yönetim kurulu adına yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi;” TFF tarafından, Antrenör Kurslarına katılım bedelleri hakkında yapılan açıklama nedeniyle oluşan gelişmeler sonucunda; Tüm Antrenörlerimizin ve üyelerimizin haklı taleplerinin ve zor koşullarının yanında olduğumuzu ifade etmek isteriz!..
Ülkemiz ve futbolumuzun gerçekleri ve ekonomik koşullar dikkate alınarak konunun makul bir seviyeye çekilebilmesi hususunda; GENEL BAŞKANLIĞIMIZ ve ilgili-yetkili diğer merciler nezdinde gerekenlerin yapılması için görüşlerimizi beyan etmiş bulunmaktayız.

Genel Merkezimiz ve Şubeler olarak bu konunun makul ve dengeli bir düzeyde çözümlenebilmesi için çalışmalarımız devam etmektedir.
Üyelerimizin kıymetli görüşleri de dikkate alınarak, belirtilen düzenlemenin makul sınırlar içerisinde yapılmasını ve gereğinin yerine getirilmesini saygılarımızla arz ve talep etmekteyiz.
Konunun en kısa sürede günümüzün ekonomik koşulları dikkate alınarak çözüme kavuşturulacağını yani gönülden temenni eder   bilgilerinize sunarız.”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi