Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Genel Merkezi, korona virüs ile mücadele kasmamanda ara verdiği yönetim kurulu toplantılarına yeniden başlıyor.

TÜFAD  Genel Merkez yönetim kurulu, 10 Ağustos’ta Ankara’da toplanarak yeni sezon değerlendirmesini yapacak.

Toplantıya katılacak olan TÜFAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve  Zonguldak Şube Başkanı Ahmet Birdal, şunları söyledi;” Korona Virüs dolayısı ile 5 aydır hiçbir faaliyetimiz yapılmıyordu. Yönetim ve şube başkanları toplantılarını yapamıyorduk. Normalleşmeye  geçiş sürecinde ilk toplantımızı 11 Ağustos’ta Ankara’da yapacağız. Genel Başkanımız İsmail Dilber nezaretinde yönetim kurulu toplantımızı yapacağız. Korona Virüs dolayısı ile bir çok  faaliyetimiz yapamamıştık. Kurslarımız, seminerlerimiz, turnuvalarımız yapılamamıştı.

Amatörlerin durumu ve diğer tüm konularda  bilgi alışverişinde bulunacağız. Toplantıda alacağımız kararları gelip buradaki  üyelerimize duyuracağız. Ben bu vesile ile Tüm spor camiasının ve   antrenörlerimizin Kurban Bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Bu arada antrenör arkadaşlarımızdan   maske,  sosyal mesafe ve  hijyen kurallarına uymalarını  tavsiye ediyorum. İnşallah  virüs illetinden  tamamıyla kurtulup. faaliyetlerimize eskisi gibi  coşkulu bir şekilde devam ederiz.”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi