Türkiye  Futbol Antrenörleri  Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ahmet Birdal ve  yönetim kurulu üyeleri,TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Batman Petrolspor’un antrenörü  Tarık Yurttaş’a  bir grup tarafından yapılan saldırıyı kınadı.

Karabüklü olan antrenör Tarık Yurttaş, iki hafta önce oynanan Gölcük maçı sonrası tesislerde bir  grup tarafından  darp edilmişti.

TÜFAD Zonguldak Şubesi üyesi olan Tarık Yurttaş’a yapılan bu saldırıyı kınayan  Ahmet Birdal, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:” Derneğimiz üyesi olan  Antrenörümüz, üyemiz TFF 3.lig ekiplerinden Batman Petrolspor teknik direktörü Tarık Yurttaş hocamıza kulüp binasının önünde bir grup tarafından demir çubuk ve sopalarla uğradığı saldırıyı üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız üyemiz Tarık Yurttaş ve diğer yaralanan oyuncularımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletir bir an önce sağlıklarını kazanmalarını dileriz.

Dünyada ve Ülkemizde sporun kardeşlik birlik beraberlik için bir temel taşı olmasına rağmen bu çirkin olay ülkemiz futbolunu derinden yaralamıştır bu olayı nefretle kınıyoruz.” İfadelerine yer verdi.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi