Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği  Genel Merkezi tarafından bu yıl 6’ıncı   düzenleyecek olan  U-12 yaş grubu  " 6’ıncı Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği " 13-16 Nisan 2019 tarihlerinde Antalya Manavgat’ta yapılacak.  Şenliğe katılacak olan Zonguldak karmasını son çalışmasını yaparak hazırlıklarını tamamladı.

Bir ay önce yaklaşık 70 minik futbolcunun katılımı ile başlayan seçmeler sonrasında 12 kişilik  kadro belirlendi.

Müsabakalar  için Cumartesi  günü  Zonguldak’tan ayrılacaklarını belirten Antrenör Nihat Ürer, yaptığı açıklama şunları söyledi,”  Zonguldak’ın çeşitli kulüplerinin alt yapılarında oynayan miniklerin katılı ile yaptığımız  şenlik niteliğindeki seçmeler sonrası  kadroyu belirledik. Bu kadro ile haftada 2 gün olmak üzere  toplamda 12 kez idman yaparak  hazırlıklarımızı  tamamladık. Cumartesi günü Zonguldak’tan hareket edeceğiz. İnşallah  Zonguldak’ı en iyi şekilde  temsil edeceğiz” dedi

YAKIN TAKİBE ALINACAKLAR

İyi bir kadro oluşturduklarını ve  Zonguldak’ı en güzel şekilde temsil edeceklerini belirten  Antrenör  Yılmaz Yavuz ise duygularını şöyle dile getirdi,” Kadroyu oluşturmak için 70 çocuğun katılımı ile  seçmelere başlamıştık. Sonra bu  sayısı 35’e indirdik. Yaptığımız çalışmalar sonrası  12 kişilik kadroyu oluşturduk. Bu çocuklar Zonguldak’ın gururu olacaklar. Bu sene 6’ıncısı yapılacak olan ‘ Geleceğin Yıldızları’ futbol turnuvasında ilimizi temsil edeceğiz. Bu turnuvaya  özelikle büyük kulüplerin alt yapı hocaları da izleyerek oyuncu bakacak. Çocuklarımız açısından  kendilerini   büyük takımların alt yapı hocalarına  göstermeleri için büyük bir fırsat doğdu. İnşallah  fırsatı değerlendirirler.  Zonguldak’ı en iyi şekilde  temsil edeceklerdir. Bu çocukları yetiştiren hocalarına, turnuvayı düzenleyen TÜFAD Genel Merkezi’ne ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi